L’activitat escolar “Fem Dansa al Baix Montseny”, que enguany ha celebrat el seu 12è aniversari ha acollit gairebé 1.200 alumnes de P5 d’Educació Infantil  i 2n de d’Educació Primària de 17 escoles de tot el Baix Montseny, al pavelló municipal de Santa Maria de Palautordera, dijous 15 de maig.

Es tracta d’una activitat de dinamització i d’intercanvi entre els centres educatius de l’àmbit baixmontsenyenc que té la dansa tradicional catalana com a eix i fil conductor principal  i que segueix l’esperit divulgatiu del desaparegut Joan Serra (pedagog, divulgador i coreògraf a de la dansa tradicional catalana). L’acte compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Sant Celoni, l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera i l’Ajuntament de Llinars del Vallès.

Aquesta activitat  és possible gràcies a la tasca de formació del professorat dirigida per la Factoria Mascaró i organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Oriental III, a la qual  assisteixen els mestres dels alumnes dels 17 centres educatius participants durant el curs escolar. A la ballada final, organitzada en dos torns, ha comptat  amb la participació del grup de dansa Factoria Mascaró i la projecció del  video  ballararem ballarem i ballarem, tot recordant a Joan Serra, elaborat per les escoles participants del Baix Montseny.

Comparteix...

Deixa un comentari

divuit − 4 =