Vallgorguina ja escalfa motors per viure la Festa Major de la Mercè que se celebrarà entre els dies 16 i 24 de setembre i el dia 30 del mateix mes. L’Ajuntament va presentar el programa d’activitats aquest divendres al vespre amb l’assistència, també, de Susana Zühr Segura, la guanyadora del dibuix de la portada del programa.

Una programació que recull una mica de tot i per a totes les edats. Activitats infantils, esportives, teatre, concerts de música, àpats populars, cercaviles, bastoners, exposicions i, esclar, la competició entre Guillots i Senglars, que tenyiran el poble de verd i taronja, en són un exemple.

Però, en qualsevol cas, una de les grans novetats d’aquesta Festa Major de la Mercè, la trobarem el diumenge dia 24 de setembre amb una exhibició de colles castelleres fent pinya al camp de futbol a les 12 del migdia que tal com reconeix l’alcalde Joan Mora “una activitat que ens farà gaudir i patir al mateix temps mentre s’aixequen magnífiques figures humanes”. Hi participaran la Colla Castellera Minyons de Santa Cristina d’Aro, els Xics de Riells i Castellers de Castellar del Vallès.

Si bé aquesta serà una novetat popular i col·lectiva, hi ha una altra novetat relacionada amb les noves tecnologies. Tothom qui vulgui gaudir de la Festa Major de la Mercè des del seu mòbil podrà descarregar-se l’aplicació de l’Ajuntament de Vallgorguina “El meu poble” ja que entre d’altres coses es podrà consultar tot el programa de la Festa Major i altres informacions d’interès pel present i el futur de Vallgorguina.

Comparteix...

Deixa un comentari

cinc + vint =