Aquest dissabte ha mort a l’edat de 69 anys Rosalina de Tera, una activista social molt coneguda i respectada de Vallgorguina que el passat 12 de desembre va patir un accident de trànsit a la carretera C-61 en el mateix terme municipal de Vallgorguina i no ha pogut superar les ferides patides.

La mort de Rosalina de Tera ha commogut aquest municipi del Baix Montseny ja que era una persona molt compromesa amb la vida social i política. Anteriorment havia estat vinculada a ICV i actualment era molt propera a la CUP i l’ANC. De fet, en ocasions havia estat la persona que havia llegit els manifestos en les concentracions que en aquests darrers temps s’han fet a la plaça de la Vila de Vallgorguina relacionades amb el procés català o per demanar la llibertat dels presos polítics.

En aquest sentit, la CUP Vallgorguina aquest mateix dissabte ha destacat en una piulada que “avui ens ha deixat la Rosalina. una companya de lluita que sempre que ha pogut i la salut li ha permès ha estat al peu del canó”.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Vallgorguina, Rosa Cornet,  també ha tingut paraules de record per la Rosalina de Tera “Sí que la trobarem a faltar. Al Club de Lectura ens deleitava amb les referències al Pallars i a la seva Vall Fosca. Valenta i compromesa amb les seves idees polítiques. No sempre compartíem els extrems però ens enteniem. S’estimava el poble i sovint recordava Can Vila amb enyorança. Descansa en pau companya. Et recordarem”.

Rosa Mayor Nicolau, una de les seves amigues també ha volgut destacar la figura de Rosalina de Tera “ Avui ens ha deixat la Rosalina de Tera, primer de tot, amiga , lúcida , una dona del seu temps, d’esquerres, una mestre per tots els que hem tingut la sort de compartir estones xerrant de tot, perquè la Rosalina podia parlar de tot amb la seva socarroneria i pensaments propis, que moltes vegades ens feien riure. Vull donar el meu condol als seus fills net, i amics. Et trobarem molt a faltar amiga”.

La vetlla serà al tanatori de Can Ruti a partir de demà dilluns a les cinc de la tarda i la missa dimarts dia 16 de gener a les 10 del matí a l’església de Sant Josep de Badalona.

Comparteix...

Deixa un comentari

12 − 7 =