Nou èxit esportiu de l’atleta del Santa Maria de Palautordera, Oriol Madí, després d’aconseguir la medalla d’or en la prova de 400 metres llisos en els Campionats d’Espanya Universitaris celebrat a Castelló, al País Valencià. L’atleta palauenc del CA Sant C, que ja havia passat a la final amb el millor temps, s’ha proclamat campió amb un temps de 47″89. Oriol Madí ha corregut amb la samarretea blanc i verda de la Universitat Autònoima de Barcelona (UAB).

Enllaç a la web aquí , on també hi ha els resultats.

Campionat de Catalunya de Relleus Sub 18-20-23

Equip femení 4×100 que ha aconseguit la medalla de bronze. Foto: Núria M

Però aquesta no ha estat l’única bona notícia en forma de resultats per al CA Sant Celoni ja que ahir dissabte es va celebrar el Campionat de Catalunya de Relleus Sub 18-20-23 a les pistes de l’Hospitalet de Llobregat. En aquest campionat el CA Sant Celoni va presentar dos equips a la categoria sub18: El 4×100 femeni que va aconseguir amb un temps de 52.24 i el 4×100 masculí que va classificar-se en cinquena posició amb un temps de 46.50

Enllaç als resultats aquí

Marçal Cruz campió de Catalunya M45 de Pentaló de Llançaments Màster

Marçal Cruz, campió de Catalunya Pentaló Llançaments Màster M45. Foto: CA Sant Celoni

També ahir dissabte es va celebrar a Palafrugell el Campionat de Catalunya de Pentatló de Llançaments Màster, en què l’atleta de Vallgorguina, Marçal Cruz, va aconseguir el Campionat de la categoria M45, amb un total de 3.107 punts que suposen la tercera millor marca dels campionats i l’han fet mereixedor de la copa Josep Maria Vives.