Súmate, amb la complicitat d’ERC de Sant Celoni i la Batllòria, va presentar el passat divendres 17 de maig el llibre “Destino Cataluña”, que agrupa 17 relats d’històries personals “com la teva, la dels teus pares o la dels teus avis quan van arribar a Catalunya”, segons van explicar els organitzadors de l’acte.

La presentació va anar a càrrec  de destacats dirigents d’aquesta associació sobiranista integrada per persones castellanoparlants, cosa que donava entendre que se li volia donar trascendència. A la plaça Rafel Ferrer de Sant Ponç van ser-hi presents diversos integrants de la plana major de Súmate com Eduardo Reyes, un dels fundadors de Súmate i exdiputat al Parlament de Catalunya; la vicepresidenta Ana Hinojosa i el celoní Manel Bueno, vicepresident de l’entitat. La introducció de l’acte va anar a càrrec de Pep Orra, número dos de la candidatura d’ERC de Sant Celoni i la Batllòria. A tots ells els van acompanyar Maria Navarrete i Charo, autores d’alguns dels relats publicats a “Destino Cataluña”.

Relats que expliquen anècdotes i sentiments de totes aquestes persones, o els seus familiars, per diversos motius van decidir apostar per una altra vida diferent a la que tenien i que el seu destí va ser Catalunya, una terra que ara tot i no haver-hi nascut “defensem amb la mateixa força o més, que qualsevol que hagi nascut a Catalunya”. L’acte va avabar amb un concert de guitarra de Miguel Fornell.

Comparteix...

Deixa un comentari

20 − divuit =