La instal·lació de càmeres lectores de matrícules a les entrades de les urbanitzacions i al centre de Vallgorguina ja ha donat fruits positius. Gràcies a aquest sistema de seguretat i la intervenció policial dels Mossos de’Esquadra s’han pogut fer aquest cap de setmana algunes detencions que presauntament podrien estar relacionades en alguns dels robatoris comesos en domicilis d’aquest municipi del Baix Montseny. S’han detingut dues persones a La Roca del Vallès. Pel que ha pogut saber www.laviladigital.com la detecció de la matrícula sospitosa es va fer a l’entrada i sortida de la urbanització Can Puigdemir i han facilitat la feina.

Els presumptes lladres havien llogat un vehicle amb el que feien els robatoris de manera força ràpida ja que entre l’entrada i la sortida l’interval de temps era de quinze minuts i després es desplaçaven en direcció la comarca del Maresme, tot i haver estat localitzats al Vallès Oriental. Una vegada els Mossos d’Esquadra tenien clar que es podria tractar d’una matrícula sospitosa el número es va introduir com a tal a les càmeres que també disposen altres municipis, la qual cosa ha permès detectar l’itenerari dels presumptes lladres fins poder-los detenir.

Fa pocs dies representants de l’Ajuntament de Vallgorguina i dels Mossos d’Esquadra per temes de seguretat. Els robatoris en domicilis les darreres setmanes va ser un dels temes que es van posar sobre la taula.

També et pot interessar:

Els Mossos d’Esquadra comencen a Vallgorguina una ronda de reunions sobre seguretat

Comparteix...

Deixa un comentari

onze + divuit =