Aquest diumenge dia 12 a les 6 de la tarda, l’exposició col·lectiva Ho sap tothom i és profecia, ubicada a la Rectoria Vella, comptarà amb una activitat especial: El poeta i pintor Narcís Comadira farà la conferència col·loqui Els Nadals de Foix. Una lectura.

La jornada forma part dels diferents actes que els vuit creatius plàstics participants en aquesta mostra ha estat realitzant des que es va inaugurar el darrer novembre aquesta cinquena edició. La mostra gira a l’entorn del recull Onze nadals i un cap d’any, que aplega els poemes amb què J. V. Foix obsequià els seus amics des del Nadal de 1948 fins al 1958 i el cap d’any de 1960.

Aquests vuit artistes del Baix Montseny han treballat les seves obres de pintura, collage, paper retallat, escultura i ceràmica partint de les poesies de Foix. Tots han fet una obra basada en el poema Ho sap tothom, i és profecia, que es pot veure a la primera sala, i a la resta dels espais hi ha versions plàstiques dels poemes que més han impressionat als creatius.

Participen en la mostra Glòria Auleda, Josep Clopés, Rob Duboix, Judit Gil, Xavi Plana, Stefano Puddu, Núria Rossell i Martí Pey, que és l’ànima d’aquestes mostres que uneixen art i literatura. L’exposició restarà oberta fins el 19 de gener en l’horari habitual de la Rectoria Vella.

Comparteix...

Deixa un comentari

7 + tres =