Amb l’objectiu de reactivar l’activitat econòmica al municipi, molt malmesa pels efectes de la pandèmia de la Covid-19, des del PSC de Sant Celoni i la Batllòria proposa que l’Ajuntament emeti bons per un valor total de 10 euros per persona per a gastar-se en productes take-away (per a emportar) en establiments del sector de la restauració del municipi.

La intenció és que es reparteixin a totes les persones majors d’edat empadronades al municipi, “la qual cosa significaria un desemborsament del voltant de 130.000 euros, assumible per part de l’Ajuntament”, s’assegura des del partit socialista. Aquesta mesura demanen aplicar-la si el TSJC no acaba tombant el tancament decretat per la Generalitat

D’aquesta manera, es pretén donar un cop de mà als bars i restaurants locals que, havent patit una disminució d’ingressos sense precedents durant la primera etapa de la pandèmia, es veuran obligats a tancar durant dues setmanes segons dicta la nova normativa de la Generalitat de Catalunya.

Els socialistes de Sant Celoni remarquen que es tracta d’una mesura per “reactivar Sant Celoni i la Batllòria amb propostes reals”.

Comparteix...

Deixa un comentari

8 − cinc =