El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) ha publicat la subhasta d’un Ferrari 550 Maranello, per un preu de sortida que pot semblar una ganga, ja que es podria adquirir per 27.665 euros. La curiositat del cas, però, és que el vehicle es troba en el dipòsit municipal de sant Celoni des de fa més de cinc anys.

Es tracta d’una Berlinetta, tal com es coneixia aquest model, de color blau matriculat a Itàlia l’abril de 1999 i, d’acord amb la informació feta pública al BOE s’especifica que el xassís no presenta desperfectes i tant la xapa com la pintura estan en força bon estat. També diu que l’interior és una mica brut.

En qualsevol cas el Ferrari és a Sant Celoni des de fa més de cinc anys aturat i ple de pols. El vehicle no té claus, tampoc no es disposa de documentació i, per tant, és un misteri saber les revisions que ha passat el vehicle. De la mateixa manera que es desconeix quin és l’estat del motor V12 amb 5,5 litres de cilindrada, 485 CV de potència i 568 Nm, que s’associava a una caixa de canvis de sis velocitats.

Robat a Itàlia

Com ha arribat el Ferrari 550 Maranello fins a Sant Celoni? Aquesta és la qüestió que segurament busca resposta. I la té. Fa més de cinc anys, dos agents de la Policia Local de Sant Celoni després de tornar de vacances van anar a tancar una autocaravana en una nau d’un dels polígons industrials de Sant Celoni. Va ser quan van veure una lona que tapava un cotxe i van tenir curiositat per saber que era. A sota hi havia el Ferrari.

Però, la sorpresa va ser que també hi havia un Bentley, tres motos Harley Davidson, 1 moto BMW i 1 moto Ducati. Després es va saber que tots aquests vehicles havien estat robats i denunciats a Itàlia, però mai més han fet el viatge de tornada -els propietaris han cobrat l’assegurança- i des de llavors estan al dipòsit municipal intervingut pel jutjat.

Fonts de la Policia Local han explicat a www.laviladigital.com que el més probable és que aquests vehicles arribessin amb algun camió que transportava productes italians, ja que al costat si van trobar ampolles buides de marques italianes.

Ara, el Govern espanyol treu a subhasta el Ferrari, els altres vehicles seguiran el mateix camí.

El Bentley i el Ferrari al dipòsit municipal. Foto: PL Sant Celoni

Una de les Harley Davidson robade4s. Foto: PL Sant Celoni

Comparteix...

Deixa un comentari

11 + 19 =