Com cada dimecres la Fundació Hospital de Sant Celoni actualitza les dades relatives al coronavirus Covid-19 que afecten directament al centre de referència al Baix Montseny. Pel que fa a les persones ingressades ara n’hi ha 7, dues menys de les que hi havien el passat 24 de març.

Les altes acumulades des de l’inici de la pandèmia són 300, deu més que fa set dies i, pel que fa a defuncions aquesta setmana no se n’ha registrat cap, amb la qual cosa les acumulades des de l’inici de la crisi sanitària es mantenen en 72.

D’altra banda, des del centre sanitari s’ha informat que el pròxim dimarts 6 d’abril hi haurà el  trasllat temporal del servei de rehabilitació al carrer Santa Fe número 21 de Sant Celoni, per les redistribucions d’espais que s’an hagut de fer a l’Hospital per fer front a la
pandèmia de la Covid-19.  
 
Reobertura del Centre de Dia Indaleci Losilla  
 
Una altra de les novetats  que s’anuncien des de l’Hospital de Sant Celoni és la reobertura del Centre de Dia Indaleci Losilla, que es va haver de tancar a mitjan de març de
2020, a causa del confinament domiciliari decretat per Govern de l’Estat al començament de la crisi sanitària. 
 
Així doncs, es recupera aquest servei d’acolliment diürn de titularitat municipal, gestionat per la Fundació Hospital de Sant Celoni, seguint tots els protocols d’actuació i les mesures de seguretat que exigeix la Generalitat de Catalunya per a l’obertura d’aquest tipus de centres. L’horari del servei serà l’habitual de les vuit del matí a les vuit del vespre, de dilluns a divendres.

Comparteix...

Deixa un comentari

12 + 10 =