Aquest diumenge 11 d’abril a les 12 del migdia La Sonora i el Col·lectiu Arpegi retornen a l’activitat amb el concert en família Futur-Oh! (2018) a càrrec de Lali BeGood, al Teatre Ateneu de Sant Celoni. Es tracta d’una nova entrega del kindie rock més familiar i transversal; onze temes que transiten pel funky, el kid-hop, el country, el reggae, el folk, el rock, el pop, la cumbia i la música balcànica. Sense complexes ni tabús, en català i en castellà, el disc, produït per ​Quico Tretze​ i masteritzat per ​Yves Roussel,​ compta amb la presència de músics de la talla de ​Xarim Aresté​ (guitarres), ​Roser Monforte​ (saxos) i ​Abraham Creus​ (baix).

Els seus concerts són pura energia i connexió amb el públic, una barreja entre el Jamiroquai més ballable i l’amor pels més petits de Xesco Boix.​ Centenars de concerts a festes majors, teatres, escoles, festivalets d’arreu i festivals com  el ​Say It Loud, MUDA fest, White Summer, Formigues Festival, Musik’n’Viu, Festival  Randemar o Festival Frinje (Mad)​ avalen l’artista com una de les referents en la música  familiar del nostre país.

Internacionalització i noves creacions

Al 2020 Lali BeGood traspassa fronteres amb ​Future-Oh! ​(versió english-spanish) aterrant a ​Berlín i Hamburg​ a finals de febrer. La cita d’abril a ​Philadelphia ​(EEUU) per actuar al certàmen ​KINDIECOMM ​(aparador i trobada de l’escena musical familiar de l’East Coast) es posposa al 2021-22 a causa de la pandèmia per COVID-19.

El disc Future-Oh!​ també participa en l’edició dels ​Latin Grammy del 2020​. Durant els mesos de pandèmia la banda publica tres singles​ El meu gos groc, Estranya Primavera i el Rock del Tió, estrenats als principals mitjans catalans com ​El món a Rac1​, ​Faq’s de TV3​ i ​La Vanguàrdia digital​.

El 2021 arriba carregat d’estrenes: nou àlbum d’estudi amb​ U98 music​, el primer musical de la dona-llop amb ​Minoria Absoluta​ i el primer conte de les aventures de Lali BeGood (Cossetània/BindiBooks). 

En aquest enllaç pots comprar les entrades

També et pot interessar:

La Sonora de Sant Celoni es posa en marxa per arribar amb la música a tothom

Comparteix...

Deixa un comentari

nou + tretze =