Una quarantena de veïns del carrer Església de Vallgorguina s’estan organitzant a l’espera que l’Ajuntament els doni solucions als actes de vandalisme que s’estant ocasionant al municipi des de fa algunes setmanes. Per això, esperen que els responsables polítics municipals els faci saber quines mesures es pensen prendre per acabar amb aquests fets.

Els veïns d’aquest carrer, on se solen reunir el grup de joves que suposadament cometen aquestes accions, expressen el seu malestar ja que, consideren que “només amb bones paraules i bona fe no n’hi ha prou en uns actes que freguen la delinqüència”. Per això, no descarten que en els propers dies puguin organitzar una mobilització de protesta.

En les darreres setmanes com hem informat a www.laviladigital.com s’ha cremat un cotxe, malmès el vehicle dels vigilants, contenidors bolcats i destrossa de material públic i educatiu com l’hort de l’escola Waldorf. El darrer episodi va ser la nit de dissabte passat amb les destrosses fetes a les dependències de l’AMPA de l’Escola Vallgorguina, a més de desperfectes en finques particulars.

Els veïns deixen clar que no volen estigmatitzar el jovent de Vallgorguina “sabem que els causants són una minoria que res tenen a veure amb aquesta mena d’actituds”, manifesta una de les persones que viu en aquest carrer. També remarquen que el seu objectiu és que s’erradiquin aquests actes i no es traslladin a altres punts del municipi.

Tots aquests fets s’han posat en coneixement i denunciats als Mossos d’Esquadra. L’Ajuntament de Vallgorguina els ha condemnat i ha comunicat que s’estan prenent mesures directes per diverses vies, també en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, perquè no quedin impunes i no tornin a passar. El més important, però, és poder disposar de proves fefaents dels autors d’aquests actes per poder-los denunciar.

També et pot interessar:

Destrossen material de l’AMPA de l’Escola Vallgorguina

Fan destrosses a l’Escola Waldorf de Vallgorguina

Matinada de vandalisme a Vallgorguina

Comparteix...

Deixa un comentari

dos × un =