Les darreres dades actualitzades que ha fet públiques el Departament de Salut relacionades amb la pandèmia del coronavirus Covid-19 al Baix Montseny indiquen que han registrat un total de 466 casos de persones infectades pel virus basant-se en les xifres de les quatre Àrees Bàsiques de Salut (ABS) del Baix Montseny.

En aquest sentit, a l’ABS de Sant Celoni, que engloba els municipis de Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera, Sant Esteve de Palautordera, Campins, Montseny, Fogars de Montclús, Gualba i Vallgorguina, hi ha 135 casos positius acumulats i 320 de sospitosos acumulats amb una taxa estandaritzada per 10.000 habitants de 39,81 habitants.

Els casos positius acumulats són aquells que han donat positiu en alguna prova diagnòstica (PCR o test ràpid), mentre que els casos sospitosos acumulats corresponen a persones que en algun moment han presentat símptomes i un professional sanitari els ha classificat com a possible cas, però no tenen una prova diagnòstica (PCR o test ràpid) amb resultat positiu. Tots ells són casos activats pel servei de vigilància epidemiològica.

Les dades que es mostren són aquelles que s’ha pogut identificar la seva zona de residència segons consta en la targeta sanitària.

Comparteix...

Deixa un comentari

2 + 5 =