Un grup de persones de Santa Maria de Palautordera impulsen una campanya per crear una colla castellera al municipi que, en cas de tenir èxit, seria la primera que es hi hauria al Baix Montseny ja que a la comarca no hi ha una excessiva tradició castellera. La iniciativa ha sorgit de Lorena Barrueco, veïna de Palau des de fa dos mesos però que tant ella com els seus dos fills formen part de la colla castellera de Montcada i Reixac , on vivien fins ara i la seva il·lusió seria poder seguir gaudint dels castells des del seu nou municipi.

Lorena Barrueco vol que sigui un projecte coral ja que “tots junts podem i volem engegar aquest projecte, un projecte amb nom propi i amb les nostres arrels”, afirma Barrueco. La iniciativa l’ha donada a conèixer mitjançant les xarxes socials i assegura que està animada perquè en pocs dies ja ha tingut respostes de persones interessades en el projecte. Recorda que per poder fer efectiva la colla castellera caldrien entre trenta i quaranta persones de totes les edats i anima els veïns i veïnes, també dels pobles del voltant, per poder fer possible la seva creació “perquè viure els castells és una cosa que enganxa i és molt divertida”.

Qui vulgui formar part de la colla castellera de Santa Maria de Palautordera pot contactar mitjançant el correu electrònic castellerspalautordera@gmail.com. En aquest sentit, la colla castellera de Montcada i Reixac s’ha ofert per ensenyar la tècnica als nous castellers.

Comparteix...

Deixa un comentari

quinze + 17 =