L’Associciació Afadis Baix Montseny ja té el Guardó Vitamènia 2013 1ue li ha concedit l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, en reconeixement a la tasca feta per aquesta entitat social, sense ànim de lucre envers els nens i joves amb discapacitat intel·lectual del voltant del Baix Montseny perquè tinguin un espai per desenvolupar les seves possibilitats, les virtuts que tenen i no sentir-se inferiors a cap persona.

L’acte de lliurament va tenir lloc dissabte a la tarda a l’Envelat, a la mitja part del concert de la Selvatana, davant unes sis-centes persones i emmarcat dintre de la celebració de l’Aplec del Remei de Santa maria de Palautordera. Martí Pina, president d’Afadis Baix Montseny, destaca que aquest guardó és especial per tota la gent de l’entitat “és emotiu i ens fa sentir que hem de seguir endavant per tots els nostres nens”.

L’alcalde de Palau, Jordi Xena, també va lloar la tasca que des de fa uns quants anys està portant aquesta  entitat i va avançar el suport a tirar endavant nous reptes com el centre obert que ja té projecte tècnic i que s’ha d’acabar de concretar el projecte de gestió i que també es presentarà als ajuntaments del Baix Montseny per estudiar-ne la seva viabilitat.

Els altres dos finalistes a rebre el Guardó Vitamènia 2013 van ser el músic i compositor Joan Lluís Moraleda i el Col·lectiu de famílies d’Arjona.

Comparteix...

Deixa un comentari

cinc × un =