Aquesta setmana ha pres possessió del càrrec el nou inspector de la Policia Local de Sant Celoni, Albert Brunet que treballarà en comissió de serveis per un any, amb un segon any prorrogable. La prioritat del nou inspector en cap és la reestructuració del cos i sobretot la relació amb la ciutadania, amb l’aprofundiment de la Policia de proximitat que està funcionant des de fa uns mesos amb molt bons resultats.

Brunet va prendre possessió del càrrec aquest dimarts davant la presència de tots els membres de l’Àrea de Seguretat Ciutadana i dimecres va tenir lloc la presentació a tots els membres del consistori. Per l’alcalde Joan Castaño, la incorporació del nou inspector “encaixa en la línia de treball encetada per aconseguir un nou model policial que pugui ser compartit per tots els grups municipals i que tingui com a eixos principals la prevenció, la participació, i l’apropament del servei públic.”

Albert Brunet per la seva banda ha definit la Policia local com “un servei públic que, per sobre de tot, treballa pel respecte dels drets i llibertats de la ciutadania”. En aquest sentit ha confirmat la seva voluntat “d’enfocar el servei cap a actituds preventives adoptant estratègies d’autèntica consulta a la ciutadania de cara a apropar-nos a la realitat social actual i a les demandes dels celonins i celonines.”

Albert Brunet, de 50 anys d’edat, és llicenciat en Psicologia i màster en Estratègies de recursos humans i habilitats directives. És professor associat de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya des de fa 10 anys.  Ha treballat a la Policia municipal de Girona, La Jonquera, Banyoles i des del 2005  fins ara a Sant Feliu de Guíxols, primer com a sotsinspector i des del 2006 com a inspector.

Comparteix...

Deixa un comentari

dinou − catorze =