El Montnegre com a marca d’identitat, cohesió i promoció de la Batllòria són alguns dels reptes que l’alcaldable de JuntsXCat, Raül Garcia, va emfatitzar en l’acte polític que aquesta formació política va portar a terme a la Batllòria diumenge de la setmana passada. També va remarcar la necessitat de seguir treballant en temes de seguretat, l’aprofitament dels equipaments públics per donar resposta a les necessitats del poble, l’enfortiment de l’educació i els serveis complementaris i extraescolars, la connexió per carril bici amb Sant Celoni… Sense oblidar el compromís amb el país tal com la gent de la Batllòria ha demostrat reiteradament els últims anys.

En aquesta línia Garcia es va comprometre a seguir apostant fort per la Batllòria i per visualitzar-ho va desvetllar qui seria la número dos de la candidatura de Junts per Catalunya de Sant Celoni i la Batllòria: Anaïs Medina.

Medina és l’actual vicepresidenta del Consell de Poble. És mestre d’educació infantil i membre de la Colla Gegantera de la Batllòria. En el seu parlament va destacar que durant aquests últims 4 anys ha estat membre del Consell de Poble, on ha aprés a veure quines són les necessitats del municipi i traslladar-les al consell. “Estic molt contenta de formar part d’aquesta candidatura, ja que sempre han tractat i respectat la Batllòria com el que és, un poble. Ja que tenim una història, estem al mig d’una vall impressionant i perquè quan tots els batlloriencs anem junts som imparables!”.

A l’acte celebratb a la Batllòria també hi va ser present l’actual alcalde de Sant celoni, Francesc Deulofeu, qui va posar en valor les inversions fetes en les seves legislatures, “resolvent dèficits històrics i posant en valor la Batllòria amb la qualitat en serveis que mereix”, destacant l’ampliació i modernització de l’escola Montnegre, la rehabilitació de Can Bruguera i la Unió Batllorienca, el pas de vianants sota la carretera, el pont de la Tordera, el camp de futbol de gespa i les properes actuacions com la pèrgola a l’escola Montnegre o les obres al cementiri.

Per la seva part, l’actual regidora i presidenta del Consell de Poble Helena Lagarda va destacar la bona feina feta des de la participació de la gent i la implicació del Consell. Va agrair les aportacions de tothom i com tot el que s’ha anat fent aquests anys ha sortit directament de les prioritats marcades per la gent.

Comparteix...

Deixa un comentari

17 + onze =