El ple de l’Ajuntament de Riells i Viabrea celebrat dilluns d’aquesta setmana ha aprovat la creació d’una comissió d’estudi per avaluar la situació del servei d’aigua i proposar la manera, privada o pública, d’assumir la prestació per part de l’Ajuntament. En aquest sentit, l’Associació Aigua  és Vida d’aquest municipi recorda que l’empresa que abasteix l’aigua actualment “porta el servei sense cap mena de contracte”.

La comissió  estarà formada per quatre membres de l’equip de govern, personal tècnic municipal, dues persones de l’auditora Heras, SL, representants dels grups de l’oposició (PDECat, ICV-Entesa i PSC), així com un representant d’Aigua és Vida per tot Riells i Viabrea i també veïns  de les urbanitzacions de Can Hosta i d’Ordenació.

Entre els acords de la sessió plenària, segons que informa en un comunicat Aigua és Vida, hi ha la modificació de passar de dos a tres mesos com a màxim la proposta d’estudi així com la incorporació de l’alcalde Josep Maria Bagot en lloc d’un altyre regidor del seu grup. Aquest canvi ha sobtat Aigua és Vida perquè al seu entendre “sembla orientat a garantir el control de la feina de la comissió i valorar per damunt de tot les aportacions  de l’auditora que ha estat contractada per l’equip de govern”.

L’associació Aigua és Vida en aquest sentit assegura que “l’opinió més important per nosaltres serà el que diguin les persones usuàries del servei, a les que mantindrem informades i consultarem abans de prendre una decisió final dins la comissió”.

 

 

 

Comparteix...

Deixa un comentari

setze − 15 =