Arkema Química, SAU, de Sant Celoni, ha estat l’empresa guanyadora de la tercera edició dels premis LismiVO. L’acte de lliurament s’ha celebrat aquest divendres a la tarda a l’Ajuntament de Cardedeu. Els premis LismiVO reconeixen i valoren públicament la tasca social en la integració laboral de les persones amb diversitat funcional de les empreses amb seu social al Vallès Oriental.

Arkema Química SAU és una companyia integrada en el grup Arkema, multinacional francesa amb cobertura geogràfica mundial, a través de la seva unitat de negoci de resines de recobriments i additius. L’empresa, té dues plantes industrials situades a Sant Celoni i Mollet del Vallès i un laboratori de I+D+I a Sant Celoni en les quals treballen 200 persones. La seu social i els serveis centrals estan situats a la planta de Sant Celoni. L’empresa Arkema Quimica, SAU ha tingut una plantilla mitjana de 194,19 treballadors en situació d’alta durant el 2018. I compta amb 5 persones discapacitades contractades.

La valoració de les candidatures de les empreses participants s’ha fet amb els següents criteris: el percentatge de contractes de persones amb discapacitat respecte al total de contractes de la plantilla, el sexe i les edats dels treballadors, la temporalitat, jornada i antiguitat dels contractes, el tipus i/o grau de discapacitat de les persones contractades, que utilitzin serveis de Centres Especials de Treball, que col·laborin amb entitats de la xarxa LismiVO i que acullin persones amb discapacitat en pràctiques.

El desempat entre les dues candidatures, TI Group Automotive Systems, SA de Montornès del Vallès, i Arkema Química de Sant Celoni, ha estat pel nombre de contractes indefinits

El premi LismiVO 2018 reconeix les empreses que es considera socialment més responsables pel que fa a la integració laboral de les persones amb diversitat funcional durant el 2018, mitjançant el lliurament del distintiu lismiVO 2018. Fina Parejo, directora de Recursos Humans d’Arkema Química, ha recollit, a més, el guardó LismiVO 2018, que consta d’una “Dona d’aigua” dissenyada exclusivament per aquest motiu i duta a terme pels treballadors del CET Taller Alborada. També disposarà de dos publireportatges a la premsa comarcal.

Comparteix...

Deixa un comentari

tres × un =