El desnonament d’una família de Santa Maria de Palautordera previst per dilluns de la setmana vinent s’ha aturat. Així ho han anunciat diverses entitats com l’Assemblea d’Habitatge Digne Palautordera o la Plataforma d’afectats per l’Habitatge i el Capitalisame Baix Montseny (PAHC Baix Montseny) que aquesta setmana havien fet una crida a la població per donar suport  a impedir el desnonament.

En aquesta línia l’Assemblea d’Habitatge Digne Palautordera ha manifestat que “tenim la confirmació que el desnonament de Pascual i Luisa s’ha parat per dos mesos, és un alleujament i una alegria per a tots. No obstant això, aquests dos mesos han de servir-nos per a organitzar la defensa dels seus-els nostres drets. Gràcies a totes. Sí que es pot!”.

L’habitatge on viu aquesta família és propietat de BBVA – Dovirian i és un dels desnonaments previstos al Baix Montseny que dies enrere va provocar l’ocupació de la sucursals del BBVA de Sant celoni per obligar a l’entitat bancària i els seus fons d’inversió voltors a negociar. Diversos alcaldes del Baix Montseny van signar una carta en la qual també exigien aturar els desnonaments.

Comparteix...

Deixa un comentari

3 × un =