Del 9 al 12 de novembre Sant Celoni celebrarà les Festes de Sant Martí que s’allargaran fins la capvuitada.

 

Del 9 al 12 de novembre Sant Celoni celebrarà les Festes de Sant Martí que s’allargaran fins la capvuitada. L’Ajuntament de Sant Celoni amb la col·laboració de nombroses entitats proposa un programa amb actes per a tothom on no hi falten les activitats més tradicionals de Sant Martí  com la Fira artesana amb demostracions d’oficis, el concurs d’allioli, l’esmorzar popular o l’Expressart, entre altres.

 

Exposició i veredicte del I Concurs Museu Urbà
Divendres a les 7 de la tarda a Can Ramis s’inaugurarà l’exposició de projectes del concurs Museu Urbà i es donarà a conèixer l’obra guanyadora d’entre els
11 projectes que s’han presentat. La majoria de projectes són escultòrics però també pictòrics, tots ells vinguts de diferents punts: el poble del Montseny, Sant Celoni, Barcelona, Sant Pere de Vilamajor, Les Franqueses del Vallès, Barcelona o Sant Boi del Llobregat.

Mostra de tapes a la plaça de la Vila
Tastar i gaudir de les tapes de 9 establiments celoninsés l’objectiu de la Mostra de tapes que tindrà lloc divendres a partir de les 7 de la tarda i fins les 11 de la nit a la plaça de la Vila. Amb un tiquet de 5 euros es tindrà dret a dues begudes, 3 tapes i el got (1 euro retornable amb el got).  Aquest acte formava part del programa de la Tardor gastronòmica però es va ajornar per pluja.

Fira artesana de Sant Martí: demostracions d’oficis, venda de productes i tallers
De 10 del matí a 2/4 de 9 del vespre, tant dissabte com diumenge, la plaça de  la Vila acollirà la Fira artesana de Sant Martí amb demostracions d’oficis de perfumista, terrissaire, cisteller, forner…. acompanyat de venda de productes. Dissabte s’han programat tallers per a la mainada: al matí de 2/4 de 12 a 2/4 de 2, “Fes-te una bossa per l’esmorzar amb material reciclat” i de 5 a 7 tarda, “Fes el teu remei natural amb plantes medicinals”.

Inauguració de l’escultura d’homenatge a Santi Santamaria
Diumenge a les 11 del matí tindrà lloc la inauguració de l’escultura “A en Santi Santamaria” obra de Jaume Rodri, promoguda per l’Associació d’Amics de Santi Santamaria i l’Ajuntament de Sant Celoni, amb el suport de diversos industrials celonins i aportacions voluntàries. L’escultura està situada al costat de la Biblioteca entre el carrer Esteve Cardelús i el Passeig de la Rectoria Vella. Tot seguit tindrà lloc la presentació de la “Santi Santamaria Fundació”.

Podeu consultar el programa a: www.santceloni.cat/festesdesantmarti

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats