Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Arbúcies es prepara per tornar a celebrar la festa de Sant Cristòfol i la tradicional benedicció de cotxes, motos, camions, autocars i altres vehicles rodants. L’any passat, sota l’organització de l’Associació de Jubilats i Pensionistes, la diada va recuperar una part de la brillantor que havia tingut en èpoques passades. Al voltant de 100 cotxes van passar per la Plaça dels Encantats on es va procedir a la benedicció dels vehicles i se’ls va entregar un típic recordatori. Després, tots els participants es van retrobar en un dinar de germanor que va reunir més de 125 persones.

Enguany la festa de Sant Cristòfol començarà a les 12 del migdia amb la celebració d’una missa a l’església parroquial. I després a la una al final del carrer Camprodon, enllaçant ja amb la plaça dels Encantats, es farà la benedicció dels  vehicles rodants. Tant l’Associació de Jubilats i Pensionistes com també l’Ajuntament d’Arbúcies demanen la màxima participació a tots els actes, i que tothom s’esmeri per adornar els cotxes, els camions, els autocars i les motos. Després, a les dues de la tarda es farà un dinar de germanor a Can Cassó (en cas de pluja o de molta calor es faria a les Naus Ayats) pel mòdic preu de 15 euros. Tothom que es vulgui inscriure al dinar ho pot fer a la Gabella.

Diumenge, se celebrarà Sant Cristòfol a Joanet. A les 9 del matí, missa solemne a l’església de Sant Mateu i, a partir de les 10, benedicció de cotxes. Tot seguit hi haurà un petit refrigeri per a tots els assistents. A les 12 del migdia, al bar El Caliu de Joanet, sessió vermut amb el grup Jetlack.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Comparteix...

Deixa un comentari

catorze − 4 =