Amb aquesta obertura, la prestigiosa escola d’idiomes ja compta amb 10 centres al Vallès Oriental

Cambridge School obre a Llinars el seu 10è centre, i es referma com a escola d’idiomes de referència del Vallès Oriental, on ja compta amb un total de més de 5.000 alumnes –entre Granollers, Cardedeu, Sant Celoni, La Garriga, Caldes de Montbui, La Roca, Mollet, Parets i Vilanova del Vallès.

Sarah Edge, Directora General de Cambridge School, explica que “amb aquesta obertura, es desitja reduir el temps de desplaçament dels actuals alumnes de Llinars que han d’acostar-se fins a l’escola de Cardedeu procedents d’aquesta localitat, i oferir un millor servei a les poblacions del Baix Montseny, que ara disposaran de més opcions per estudiar amb la nostra acadèmia”.

L’escola de Llinars obre les seves portes a l’Av. Pau Casals, 28 – 30 (al costat de la biblioteca), des de finals de maig per fer matrícules, i al setembre per començar el curs 19-20.

Cambridge School va néixer a Granollers el 1984, i es caracteritza per oferir cursos d’idiomes a un ampli ventall d’edats: per a nens (a partir d’un any i mig), joves, adults i empreses, i perquè la seva oferta compta amb professors nadius titulats, exàmens oficials i un prestigiós mètode educatiu.

En aquest sentit, Cambridge School també és l’única escola d’idiomes del Vallès Oriental amb el Certificat UB-EIM, de l’Escola d’Idiomes Moderns de la Universitat de Barcelona, i en els seus 35 anys d’experiència ha format a milers de vallesans, comptabilitzant més de 4.000 exàmens oficials aprovats des de l’any 2.000.

Comparteix...

Deixa un comentari

disset + tretze =