Carles Planas ja és jugador del Cel de Vigo i aquest matí s’incorporarà als entrenaments. El futbolista de Sant celoni va ser presentat ahir al migdia a Balaidos acompanyat per Antonio Rosendo, conseller del Real Club Celta de Vigo, i Miguel Torrecilla, director esportiu del club. Després de la benvinguda institucional del conseller, Torrecilla va fer un breu perfil del lateral esquerra del qual ha repetit les característiques de “vocació ofensiva, bona sortida de la pilota i polivalència amb la posició de central. L’arribada de Carles Planas suposa tancar la línia defensiva”, ha manifestat.

“L’opció del Celta era molt atractiva per a mi, sobretot pel model i l’estil de joc que estan demostrant en els últims anys”, ha assegurat Planas. El defensa ha revelat que els jugadors celestes que ja coneix “estan molt contents. M’han parlat molt bé del club, dels companys, de l’entrenador…”.

El nou futbolista de l’equip gallec considera que pot “aportar projecció ofensiva i serietat a nivell defensiu”, afronta la seva arribada al Celta “com un nou repte, amb il·lusió i ganes de fer coses grans”. També ha dit que tenia diverses opcions sobre la taula però que la de signar amb l’equip de Vigo ha estat sempre una de les primeres prioritats. Així mateix ha reconegut que triomfar al Barça és molt complicat perquè hi ha un nivell molt alt “però el celta m’ofereix la possibilitat de poder jugar a l’elit professional”, ha conclòs el futbolista de Sant Celoni.

Video de la presentació

Comparteix...

Deixa un comentari

quatre × 4 =