El camí que tots plegats vàrem encetar ara fa 25 anys per la Ciutat Gegantera ja està recollint els seus fruits. Des de la Colla de Geganters i Grallers, una vegada més, el nostre sincer agraïment a totes les escoles per participar a la Trobada, ja que gràcies al vostre treball i perseverança, hem aconseguit que Sant Celoni sigui un poble de gegants. Cal destacar que l’acte mes emotiu ,va ser l’entranyable record que vàrem tenir per en Pere Oms, geganter i col·laborador incansable que l’any passat va estar fins el darrer moment amb nosaltres. Pere sempre et tindrem en el nostre cor.

Aquest any, els entrebancs meteorològics que vàrem haver de superar per dur a terme el sopar popular ens van ensenyar la cara mes positiva de Sant Celoni, ja que tant la colla de geganters, com tot el personal de l’àrea de Cultura i moltes persones anònimes del nostre poble, vàrem fer pinya perquè fos possible un canvi d’ubicació en molt poc temps i assolíssim el repte de sopar tots plegats al pavelló.

I com no, una salutació molt cordial per la Srta Muntanyetes, esperant que tingui un bon viatge en la seva estada a Brodway.

Una vegada més, gràcies Sant Celoni per estar al nostre costat.

La Colla

Clica sobre la foto d’Òscar Almada  per veure-la completa

marti garan i marti petit

 

 

Comparteix...

Deixa un comentari

tretze + 17 =