L’Ajuntament de Vallgorguina ha emès un comunicat informant que hores d’ara ja es disposa de més dades dels problemes massius de la telefonia mòbil, fixa i internet a Vallgorguina. En relació a l’avaria  localitzada a la urbanització Can Puigdemir, la causa, segons que ha informat la companyia, és el trencament d’una part de cablejat de fibra. “Ja ho aniran solucionant, sempre que els propietaris truquin i facin queixes a la companyia”, es diu en el comunicat. També s’avisa que en 
alguns casos va per llarg, ja que diuen que tenen moltes avaries.

Aquesta avaria és independent de la que ha afectat a la telefonia mòbil ja que, en aquest cas, es tracta d’una problemàtica deriva d’Endesa per la crema d’un transformador i part del cablejat que subministra llum al repetidor.

I encara hi ha una tercera problemàtica que deriva del Projecte Faro, del qual l’Ajuntament de Vallgorguina en els darrers mesos ha avisat abastament i que suposa l’apagament de la telefonia analògica a Vallgorguina.

La companyia ha fet aquestes explicacions cinc dies després d’haver-se detectat l’avaria i per la insistència de l’ajuntament i dels clients afectats.

Comparteix...

Deixa un comentari

dotze + setze =