El portaveu de CiU a l’Ajuntament de Riells i Viabrea, Josep Manel Tarrida, ha fet públic que el seu grup municipal ha proposat rebaixar els impostos més d’un 13%, en concret, els referents a IBI urbana, IBI rústica i vehicles i la taxa d’escombraries més d’un 23% per al 2014. Aquesta iniciativa, recorda, era un dels compromisos electorals de CiU malgrat que “a finals del 2011 ens vàrem veure abocats a prendre mesures econòmiques dràstiques donada la greu situació econòmica que travessava l’ajuntament”. En aquell moment, diu Tarrida “vàrem prendre el compromís de mantenir els impostos en el 2013 i abaixar-los en el 2014”.

El cap de llista de CiU ha explicat que els últims sis mesos de l’any 2011 i 2012 es va poder reduir vertiginosament la situació econòmica i l’endeutament que hi havia a mitjans de l’any 2011. “Gràcies a la nostra gestió de control de despesa tal i com demostra l’informe del tancament econòmic de l’exercici 2012”, manifesta Josep Manel Tarrida.

En aquest sentit diu que està convençut que la seva proposta tindrà el suport de l’equip de govern d’ERC-PSC  ja que en el seu moment “van queixar-se molt quan nosaltres governàvem i ens vàrem veure obligats a apujar els impostos”. Tarrida diu que si no donen supost a la seva proposta “ens sorprendrà molt”. Des del grup de CiU entenen que en el context econòmic actual aquesta és una de les primeres mesures que cal prendre si és viable, i “ara mateix el nostre Ajuntament ho pot fer, faltarà veure si també tenen la voluntat de dur-ho a terme”, conclou Josep Manel Tarrida.

Comparteix...

Deixa un comentari

20 − vint =