La conferència del pediatre Carlos González encetarà avui dijous 8 de maig la desena edició del cicle Espai de Pares, emmarcat dintre del Pla de Convivència Juvenil. Pretén ser un cicle de sessions amb la voluntat de respondre preocupacions, inquietuds o interessos que els pares tenen pels seus fills, pel seu desenvolupament i educació.

L’any 2004, per primera vegada, totes les AMPAS dels centres educatius de Palau i l’Ajuntament es van ajuntar per organitzar una proposta atractiva pels pares, que els proporcionés espais de reflexió i debat participatius. Es tracta d’un projecte transversal en el que han participat representants de totes les AMPAS dels centres docents del municipi, L’EAP i l’Ajuntament i que ha possibilitat unificar esforços, idees i recursos per tal d’oferir als pares una programació àmplia i variada.

Al llarg dels anys, ha propiciat  un treball conjunt i coordinat entre els centres docents i l’Ajuntament i això pot  suposar una manera de treballar que permeti engegar altres projectes en un futur. Cada any una comissió formada per les AMPAS dels centre educatius del poble i l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera organitzen una sèrie de xerrades – col·loqui sobre temes educatius. Aquestes es duen a terme tots els dijous del mes de maig i des de fa ja uns anys  es fan a La Quadra, Sala Cultural.

Cada any s’han anat incorporant membres nous, a mesura que anaven creixent els centres educatius al municipi. L’any 2009, a proposta d’un membre d’una AMPA  es va suggerir la idea de convidar a participar a les AMPAS de l’escola Vallmanya i del SES Can Record de Sant Esteve de Palautordera. La proposta va ser ben rebuda per part de les dues AMPAS i han entrat a formar part de la comissió organitzadora. Tanmateix, també comptem amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera.

Comparteix...

Deixa un comentari

17 − 6 =