Diverses carreteres del Baix Montseny es veuran afectades aquesta tarda pel pas de la primera etapa de la 94a edició de la Volta Catalunya que comença i acaba a Calella. L’etapa començarà cap a tres quarts d’una i, després de passar per diversos municipis de la comarca del Maresme entrarà a Hostalric per la GI-512 i enfilar la C35,  poc abans de tres quarts de tres de la tarda. A Hostalric hi haurà un esprint intermig.

Els ciclistes des d’Hostalric es dirigiran cap a la GI-552 on començarà el port de l’Alt de Montsoriu de 3a categoria amb rampes en 1,9 quilòmtres amb un desnivell del 6% i rampes màximes del 7%. Una vegada coronat se seguirà, cap a les tres de la tarda, per la GI-552 travessant Breda, Riells i Viabrea i La Batllòria on s’entrarà a la C35 en direcció a Sant Celoni i fins el bado de Palau on es trencarà cap a la BV-5301, punt on s’ha programat l’avituallament, cap a dos quarts de quatre.

Després de travessar el municipi pel passeig de l’Estatut i el passeig Vitamènia s’arribarà a Sant Esteve de Palautordera i s’iniciarà l’ascens de l’Alt del Montseny, de 1a categoria amb rampes al llarg de 6 quilòmetres amb un desnivell mitjà del 5,6% i rampes màximes del 8%. El descens serà ràpid per la Costa del Montseny i Mosqueroles per tornar entrar al terme municipal de Sant Celoni per la BV-5114 i endinsar-se dintre del poble per la carretera de Campins, carrer Campins, avinguda de l’Hospital i doctor Trueta per anar a buscar la carretera C61 cap a Vallgorguina i Collsacreu per tornar a entrar a la comarca del Maresme direcció a Calella.

El vallesà Joaquim “Purito” Rodríguez ( Katusha ) serà el gran reclam al costat de noms destacats com Nairo Quintana ( Movistar ), Chris Froome ( Sky ), Rigoberto Urán ( Omega Pharma-Quick Step ) i Alberto Contador ( Astana ).

Comparteix...

Deixa un comentari

4 × 3 =