La festa de Carnaval i el Ball de Gitanes de Sant Celoni ja s’acosten. Tot està previst perquè dissabte 1 de març arribi el Carnestoltes, aquest any a la plaça de la Creu i des d’allà comenci la rua de comparses amb participació individual o amb comparsa. Precisament avui dilluns 17 de febrer comencen les inscripcions de les comparses a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. Cada comparsa ha d’estar formada com a mínim per 15 persones i ha de tenir dos responsables majors de 16 anys; un d’ells com a cap de comparsa. L’Ajuntament aporta 3 € per persona – per finançar part de les despeses de les disfresses i dels guarniments de la comparsa- i 70 € per carrossa.

En el moment de la inscripció a la rua cal saber el nombre de components de la comparsa, si es portarà música i carrossa. En cas de voler-se quedar a sopar i al ball al Pavelló, caldrà pagar 5 € per persona. El Fi de la Rua amb música per a tothom i  el lliurament dels premis del concurs de comparses tindrà lloc al pàrquing del Pavelló. Es premiarà com sempre  a la més original, la més animada i la més elaborada, amb 200 euros cadascuna. El jurat estarà format per un membre de cada comparsa inscrita i persones vinculades a les arts escèniques i visuals.

Pel sopar- ball que es farà al Pavelló es podran comprar els tiquets del 17 al 21 de febrer a l’OAC (pagament amb targeta). L’horari és de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i
dilluns i dimecres de 17 a 19 h. La venda d’entrades del Ball de disfresses per a joves que es farà a l’Ateneu tindrà lloc del 25 al 27 de febrer de 19 a 20 h a les taquilles del Teatre Municipal Ateneu (entrada per carretera Vella).

Tota la informació: www.santceloni.cat/carnaval

_jordi_purti_ 26_ball_gitanes_sant_celoni_2013_

Comparteix...

Deixa un comentari

10 + un =