Aquest diumenge 7 de gener a les sis de la tarda al Teatre Municipal Ateneu tindrà lloc el tradicional Concert de Reis, el que és considerat un espectacle d’alta qualitat adreçat a tots els públics.

La primera part del concert anirà a càrrec del prestigiós Duo Stradivari, format per Jaume Solé (cello) i Assumpta Rodríguez (piano), que interpretaran un repertori d’obres clàssiques, explicant cada obra que tocaran, amb comentaris i anècdotes.

A la segona part serà el torn del Quintet de metall de l’Orquestra Simfònica del Vallès -Carlos Megías (trompeta), Alex Baiget (trompeta), Juan F. Bartomeu (trompa), Paco Palasí (trombó) i Juan B. Domènech (tuba)- que presenten “Bandes sonores amb ànima i metall”. L’espectacle mostra l’àmplia sonoritat dels instruments de metall amb un repertori amb gran quantitat de colors a través d’una selecció de les millors bandes sonores de la història del cinema.

El preu de l’entrada és de 12 euros i es poden comprar on line en aquest enllaç. També es pot comprar per taquilla el mateix diumenge 7 de gener una hora abans del concert.

Quintet Metall

 

Comparteix...

Deixa un comentari

1 × un =