El Centre de Suport Social de Santa Maria de Palautordera, gestionat per Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny, ha decidit suspendre, fins a nou avís, totes les activitats que es porten a terme amb les persones grans atenent a les indicacions que e4ls han fet arribar tant des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya com des de Creu Roja a Catalunya com una mesura de prevenció a no contraure el coronavirus amb un sector de risc.

Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny també ha informat que els tallers de memòria que es fan amb gent gran cada dilluns a la tarda a Can Ramis de Sant Celoni també se suspenen per la mateixa raó.

En un comunicat de Creu Roja s’assenyala que aquestes indicacions també serveixen per qactivitats grupals amb infants i es remarca que els equips tècnics que estan afectats per aquesta situació, han de donar suport a tota l’atenció que estan fent des dels centres de contacte i cobrir el màxim. Així mateix, els centres de contacte són una bona oportunitat per incorporar voluntariat a totes les Assemblees locals.

Comparteix...

Deixa un comentari

sis + 8 =