L’Assamblea de Creu Roja de Sant Celoni i Baix Montseny ha posat de manifest la seva predisposició d’estar cada vegada més a prop de les persones vulnerables en la presentació de la campanya de joguines 2018-2019 a la seva zona d’influència i, així, donar resposta als nens i nenes entre zero i dotze anys amb risc d’exclusió social.

La campanya de joguines que es porta a terme des de l’any 1992 enguany ha augmentat exponencialment a un nombre considerable de nens i nenes de dotze municipis del Baix Montseny, Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera, Sant Esteve de Palautordera, Llinars del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Pere de Vilamajor, Campins, Vilalba Sasserra, Vallgorguina, Fogars de Montclús, Gualba i Montseny. Pere González, tècnic de Serveis de Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny ha explicat que en la campanya d’enguany es repartiran prop de mil dues-centes joguines que beneficiaran sis-cents nens i nenes de la comarca.

El representant de Creu Roja ha explicat que el repartiment de joguines és possible per la col•laboració d’una quinzena de voluntaris de la institució, però sobretot gràcies a les aportacions que fan les empreses com ha estat el cas de tres empreses de Sant Celoni: la química Oxiris, UEsport Fitnes i l’Institut Dental Sant Celoni.

Pere González ha explicat que les joguines són no bèl·liques, no sexistes i noves ja que el principal objectiu d’aquestes joguines és fomentar el valor pedagògic i la importància educativa entenent-la com un element vehicular per treballar la tolerància, el respecte i la igualtat.

UEsport col·Labora amb la campanya.

Representants d’Oxiris. Foto: Creu Roja

Institut Dental Sant Celoni també col·labora amb la campanya.

Comparteix...

Deixa un comentari

17 + cinc =