El policia va ser envestit pel vehicle al Parc del Montnegre i el Corredor quan un dels conductors va ignorar les seves indicacions | Els tres joves, veïns de Sant Celoni, van fugir

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres veïns del Vallès Oriental per la seva suposada relació amb l’atropellament d’un agent de la policia catalana el passat 30 de març amb un quad al Parc del Montnegre i el Corredor, a Arenys de Munt (Maresme). Durant un control de vehicles motoritzats a les pistes forestals, una patrulla va fer senyals per aturar tres homes, que circulaven en dues motos i un quad, però aquest van fer cas omís de les indicacions i el conductor del quad va envestir un dels agents. Als tres se’ls acusa dels delictes d’atemptat contra l’autoritat, desobediència, conducció temerària i lesions. Un dels tres, a més, va ser imputat per un delicte contra la salut pública i es va detenir una quarta persona relacionada amb aquest darrer fet.

Els motoristes circulaven per una pista forestal i van ignorar el control de la policia, donant-se a la fuga. L’agent ferit va patir ferides greus en una cama i va haver de ser traslladat en helicòpter a l’hospital, on el van intervenir quirúrgicament per una triple fractura a la cama. Com a conseqüència del succés, els agents van dur a terme una investigació que ha permès identificar i detenir aquestes tres persones i intervenir els tres vehicles amb què circulaven.

Tres veïns de Sant Celoni i un de Vallgorguina
En el decurs de les investigacions, els agents van constatar un presumpte delicte contra la salut pública per part d’un dels detinguts en un dels domicilis, on es van intervenir més de 2 quilos de marihuana preparada pel seu consum, bosses per la seva distribució, tres balances de precisió, diners i anotacions de vendes. Els detinguts, tots ells de nacionalitat espanyola, són Lluc M.M., de 25 anys i veí de Sant Celoni; Martí M.M., de 21 anys i veí de Sant Celoni; Pau G.P., de 20 anys i veí de Sant Celoni; i José Antonio R.R., de 38 anys i veí de Vallgorguina. Tots van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats