Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Celoni van detenir quatre homes de 42, 40, 34 i 33 anys, tots de nacionalitat espanyola i veïns de Santa Coloma de Gramenet, Badalona i Castellar del Vallès com a presumptes autors d’un furt a interior de vehicle.

Els fets es van produir la matinada del dia 23 de juliol quan els agents de mossos van ser alertats per un testimoni que informava haver sorprès quatre homes que estaven robant la mercaderia del remolc d’un camió estacionat a l’aparcament d’un restaurant de la C-35 al terme municipal de Santa Maria de Palautordera.

Minuts després, una patrulla de Mossos va localitzar el camió amb la lona del remolc tallada i el vehicle que els lladres havien deixat abandonat. El cotxe es trobava estacionat darrere del camió a punt per carregar les capses sostretes. Amb la informació aportada pel testimoni es va establir un dispositiu de recerca conjunt amb Policia Local de Santa Maria de Palautordera.

Al cap de pocs minuts, una patrulla de mossos va localitzar el primer home que intentava amagar-se estirat a terra al costat de la C-35. Quan els va veure va intentar fugir però finalment els agents el van interceptar i detenir. A escassos metres, els agents van localitzar el segon home també amagat a terra entre uns matolls que també va quedar detingut.

Després d’una recerca exhaustiva per la zona boscosa propera al lloc dels fets, els agents van localitzar i detenir els altres dos homes amagats dins un forat envoltat de matolls.

Els detinguts van quedar en llibertat després de declarar a dependències policials a l’espera de ser citats per autoritat judicial.

Comparteix...

Deixa un comentari

20 − 8 =