Els karateques del Baix Montseny han tornat a tenir molt bons resultats en la seva participació en el XXIII Campionat de kumite Vila de Montornès que s’ha celebrat al municipi vallesà aquest darrer cap de setmana. Per una banda els competidors del Karate Club Just de Sant Celoni han aconseguit quatre medalles d’or, una plata i tres de bronze.

Així, en categoria aleví femení de -32 kg  Chloé Ortega va ser tercera; en infantil femení de +38 kg Júlia Just va ser primera i Soraya Gutérrez segona. També van pujar al podi en la categoria infantil masculí de -40 kg Samuel Serrano com a campió, Ferran Muñoz tercer i Marcos Serrano també amb medalla de bronze.

En categoria juvenil masculí de -48 kg Daniel Garrido va ser primer i  en sènior femení de -61 kg Sara Ortiz primera.

D’altra banda, els germans Camacho de Santa Maria de Palautordera i competidors del CEM de Badalona també s van penjar la medalla d’or en les seves respectives categories.

Amb aquestes deu medalles conjuntes es confirma que els competidors i competidores del Baix Montseny estan rendint a un gran nivell.