Aquest diumenge 18 de maig es posa en marxa l’itinerari d’escultures al carrer  de Sant Celoni que s’inicia a la plaça de l’església i acaba al carrer de l’11 de Setembre. En el decurs de l’itinerari, guiat per Glòria Auleda i Josep Maria Abril, es donarà a conèixer les escultures que hi ha als espais públics de la vila des del segle XVI fins a l’actualitat. La visita completa de l’itinerari pot tenir una durada de 92 minuts i un recorregut de 4.586 metres.

A l’espai públic de sant Celoni s’hi troben monuments escultòrics de diversos artistes com Lluís Montané (vegeu la ruta específica d’aquest artista), Carles Colomo, Glòria Auleda, Marc de Rooij o Josep Plandiura, entre d’altres, han deixat la seva petja al paisatge urbà de la vila.

S’ha col·locat un codi QR a cada escultura per tal de proporcionar més informació sobre la peça. Per accedir als continguts cal disposar d’un dispositiu digital de captura d’imatges (telèfon mòbil, tauleta, …) i un programari específic de lectura que es pot descarregar gratuïtament d’Internet

Comparteix...

Deixa un comentari

10 + dos =