“Oficialment”, al Baix Montseny ja hi ha dos casos reconeguts de coronavirus. Tot i que no s’han donat massa dades, se sap que es tracta de dues persones de Sant Celoni que després de fer-se les proves corresponents han donat positiu. A banda, s’està esperant el resultat d’altres persones del seu voltant amb la qual cosa el nombre oficial podria ser més elevat. Per poder contenir el contagi també s’han pres mesures preventives aïllant persones que hagin pogut tenir-hi contacte. Aquest dos casos se sumen als que també es coneixen d’altres municipis del Vallès Oriental com La Roca del Vallès, Granollers, Mollet del Vallès, Parets i Montornès.

Tal i com  hem informant aquests darrers dies, més enllà de les mesures que venen donades pels govern corresponents, al Baix Montseny també s’han adoptat altres decisions com és el cas del tancament total o parcial dels CAP i consultoris mèdics de diversos municipis, les estrictes mesures preventives per visitar els residents del Centre Sociosanitari Verge del Puig de Sant Celoni i, a partir d’avui, es blindarà l’accés a l’Hospital de Sant Celoni “pretenem diluir  l’efecte de l’epidèmia per poder tractar els casos més greus”, ha explicat el gerent de l’Hospital de Sant Celoni, Jordi Roca.

En aquest sentit es demana responsabilitat i consciència a la ciutadania i no anar a l’hospital per problemes lleus. També es restringiran les visites als ingressats i es donarà prioritat a que els familiars puguin contactar amb els malalts per telèfon.

També et pot interessar

Es recomana als familiars que no visitin els residents del sociosanitari de Sant Celoni

Salut tanca temporalment diversos CAP i consultoris del Baix Montseny pel coronavirus

Comparteix...

Deixa un comentari

nou − 8 =