Després de diversos intents dos ciclistes celonins, Charly Precio i Juan Valle han aconseguit el passat 26 d’agost l’Everesting Challenge BTT, un repte que consisteix en acumular 8.840 metres positius de l’Everest en una tirada. Els dos ciclistes  van escollir el trajecte que s’inicia a Les Piscines del Montseny fins al Molar, en total deu pujades. El repte va començar a les cinc de la matinada i es va allargar fins les set del matí de l’endemà.

La primera pujada la van culminar a les 6:48 amb 908 metres de desnivello i la segona a les 9:15 i el desnivell acumulat de 1.811 metres. Les forces dels dos ciclistes encara eren bones per encarar la tercera i quarta pujada que es va acabar a les 2:37 i el desnivell acumulat ja era de 3.617 metres. Precio i Valle recuperen forces hidratant-se i menjant en el moment que el cos comença a notar ja el cansament.

Tot i així el repte continua completant dues pujades més cap a dos quarts de nou del vespre i sumant ja un desnivell de 5.241 metres i les condicions es van complicant, no només pel cansament sinó també perquè es fa fosc. Poc abans de mitja nit l’objectiu és a prop però queda un darrer esforç important després de 6.306 metres de desnivell a les seves cames i les agulles del rellotge marcant les cinc de la matinada, un dia sencer anant en bicicleta, tot i les parades oportunes per recuperar forces i fins i tot per dormir una hora.

La novena pujada s’acaba amb 8.200 metres de desnivell i aconseguint l’objectiu en una desena pujada definitiva amb molt de mal a tot el cos i pedalant sense ritme. Resultat final 217,3 Km, 9001 metres de desnivell i 21 hores i 6 minuts reals pedalant.

 

Comparteix...

Deixa un comentari

19 − dotze =