S’han confirmat l’ingrés de dos casos positius per coronavirus a l’Hospital de Sant Celoni i, en conseqüència s’adapta la seva resposta a la situació sanitària actual. En aquest sentit, ha restringit els accessos a l’Hospital i al Centre Sociosanitari Verge del PUig i es limiten els acompanyants a l’àrea d’hospitalització.

Pel que fa a l’activitat quirúrgica programada s’ha anul·lat, però es manté la urgent. S’ha reconduït l’activitat de consultes externes de visites presencials a activitat telemàtica. En referència a la rehabilitació, es manté la referent als malalts ingressats i l’ambulatòria en aquells casos imprescindibles.

A l’Hospital de Dia, l’activitat de diagnòstic oncològic i les proves complementàries imprescindibles resten intactes. Mentre que al Centre de Dia Sant Martí i el Centre de Dia Indaleci Losilla es mantindran tancats fins a nou avís.

D’aaltra banda, l’Hospital de Sant Celoni ahir va fer una crida urgent per aconseguir mascaretes dels tipus FFP2 i FFP3 perquè l’stock de què disposen se’ls esgotarà aquest dissabte vinent. Aquest fet va suposar una mobilització de la ciutadania fruit de la qual s’ha impulsat una campanya de crowdfunding per poder-ne comprar 2.500.

En els tres hospitals de la comarca del Vallès Oriental hi ha un total 45 ingressats per coronavirus. 23 a Granollerts, 20 a Mollet i 2 a Sant Celoni.

Comparteix...

Deixa un comentari

16 + setze =