Bona part de Vallgorguina va estar aquest dimarts entre les set del matí i les deu del vespre sense llum a conseqüència de dues avaries elèctriques en les instal·lacions gestionades per Endesa i que va afectar les urbanitzacions La Baronia del Montseny i Can Puigdemir i també al nucli. Per aquest motiu l’Ajuntament de Vallgorguina, preveient possibles danys i perjudicis que pot haver causat aquest incident, ha emès un comunicat explicant com es pot reclamar a la companyia elèctrica.

El consistori remarca que primer de tot cal tenir present que la companyia subministradora elèctrica del poble és Endesa SA., però en cas de reclamació personal, cal comunicar-ho a la companyia a qui l’usuari afectat té el contracte.

En el cas que les persones perjudicades per aquesta aturada elèctrica de gairebé quinze hores tinguin contractat el subministrament amb Endesa cal tenir present
dues modalitats de reclamació: Reclamació d’indemnització per danys i la Reclamació mitjançant assegurança personal. Tota la informació de com fer les reclamacions es poden consultar a les xarxes socials de l’Ajuntament de Vallgorguina.

Comparteix...

Deixa un comentari

1 × 1 =