Aquest divendres 22 de març comença a Sant Esteve de Palautordera, al peu del Montseny, la 10a edició del Festival Circ Cric i que coincideix enguany amb els 45 anys de dedicació a la professió de pallasso del seu fundador, Tortell Poltrona. El festival s’avança i tindrà lloc del 22 de març a l’1 de juliol i concentrarà la seva programació durant els caps de setmana. Més d’un centenar d’artistes i companyies d’arts escèniques locals i internacionals passaran per les seves carpes.

En la seva 10a edició el Festival continua oferint, per a tots els públics, una programació d’espectacles de circ, teatre i música, així com activitats i tallers escolars i familiars, dins el marc incomparable del Parc Natural del Montseny a Sant Esteve de Palautordera. Tal com explica Tortell Poltrona en el concert inaugural hi haurà dalt de l’escenari una quinzena d’artistes de primera línia.

Tortell Poltrona, serà el gran protagonista de l’edició d’enguany, actuarà amb dos dels plats forts del festival. D’una banda, representarà tots els dissabtes a la tarda el seu espectacle Post clàssic, un recull dels seus millors números, els de sempre i alternatives innovadores. Pels amants de la natura, el Festival ofereix l’oportunitat de complementar aquest espectacle amb una passejada prèvia i guiada pels boscos al voltant del circ, sota el paquet “Circ i Natura, una màgica aventura!”.

Comparteix...

Deixa un comentari

nou + divuit =