L’episodi de neu s’inicia avui dilluns a migdia pel nord-est de Catalunya amb acumulació de neu que pot superar els 2 cm per sobre dels 400 metres. La cota de neu baixarà ràpidament i al final del d’avui dilluns se situarà al voltant dels 200 metres i localment més baixa. La majoria de municipis del Baix Montseny es troben per sobre d’aquesta cota de manera que és considerada una zona d’afectació.

 De cara demà dimarts, les nevades es mantindran de forma extensa, es preveuen gruixos al litoral d’entre 0-3 cm i a la resta del territori es registraran d’entre 3 i 10 cm. Cal destacar que al Prepirineu es podran superar els 20 cm.

 El dimecres l’episodi s’allargarà fins la tarda. A partir de mig matí la cota de neu anirà pujant progressivament de sud a nord. Excepte al vessant sud del Prepirineu on les nevades persistiran fins la tarda.

 Davant les prediccions de nevades a Catalunya, la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat fa un seguit de recomanacions i, en aquest sentit cal estar atent al Servei Català de Trànsit per si hi ha vies restringides a la circulació així com tenir en compte les recomanacions de la Generalitat

Comparteix...

Deixa un comentari

4 × 5 =