La majoria d’ajuntaments del Baix Montseny durant el dia d’avui han fet públics diversos comunicats explicant les mesures que es prenen per contenir el  coronavirus, seguint les indicacions de la Generalitat de Catalunya. Més enllà de les més conegudes com el tancament de les escoles i de la major part dels equipaments municipals, també s’ha anunciat la suspensió de diversos mercats setmanals de la comarca, ja que comporten una gran aglomeració de gent.

Aquest és el cas de Sant Celoni que ha anunciat que no hi haurà mercat els dimecres 18 i 25 de març. A Llinars del Vallès és segur que demà divendres 13 de març no hi haurà mercat  mentre que a Santa Maria de Palautordera s’ha anunciat que dissabte 14 de març i dissabte 21 de març també s’anul·len, encara que el del dia 21 anirà en funció de com evolucioni el Covid-19. Tampoc no hi haurà mercat setmanal a Sant Antoni de Vilamajor el diumenge 15 de març.

Amb tot, encara queda la possibilitat d’anar al mercat de Vallgorguina que es fa diumenge. Municipis com Vilalba Sasserra, Breda, Riells i Viabrea, Arbúcies i Hostalric no han especificat, de moment, quina decisió prenen en aquest sentit.

Comparteix...

Deixa un comentari

5 × tres =