La part del Baix Montseny que encara no hi era ha entrat aquest dijous a la fase 3 de desconfinament, però aquesta situació durarà tot just vint-i-quatre hores perquè a partir de demà divendres 19 de juny tot Catalunya entrarà en la “fase de represa”, és a dir l’equivalent a la “nova normalitat”. Així ho ha anunciat avui el president de la Generalitat, Quim Torra, una vegada s’han recuperat les competències que fins ara s’han centralitzat a Madrid.

En aquesta nova etapa, el més semblant a la normalitat, es podrà fer de tot però amb algunes restriccions. En aquest sentit les mascaretes, el distanciament social i la higiene continuaran sent molt presents i els aforaments encara estaran limitats transitòriament fins els 25 de juny. El president ha esbossat una mena de transició fins al 25 de juny durant la qual l’aforament en els espais tancats serà del 50%, mentre que en els espais oberts serà del 75%.

L’endemà de Sant Joan els percentatges d’aforament ja no s’establiran, però sí que s’haurà de poder mantenir el distanciament social que, d’alguna manera, ja és de facto limitar la presència de gent amb l’objectiu d’evitar aglomeracions.

 

 

 

Comparteix...

Deixa un comentari

disset + 20 =