Protagonisme del Baix Montseny en les Jornades Autonòmiques de presidentes i presidents que durant tot aquest cap de setmana s’han celebrat a Terrassa. No solament per la presidència de Creu Roja Catalunya del celoní Josep Quitet sinó també per l’assistència de representants de Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny. Les jornades han servit per treballar i definir el nou pla d’acció de l’entitat, en les quals hi han intervingut més d’un centenar de directius institucionals en representació de 90 assemblees de Creu Roja de tot Catalunya. A destacar-hi també l’assistència de Javier Senent, president estatal de Creu Roja, fent costat a la presidència de Catalunya i les quatre presidències de les demarcacions de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

Les jornades van comptar amb tallers i xerrades enfocades a planificar i establir una estratègia compartida per a totes les assemblees del territori català amb l’objectiu de concretar els reptes i les oportunitats que afrontarà l’organització i fixar uns objectius per complir en el període 2020-2023, amb la necessitat de traçar un pla d’actuació conjunta per coordinar l’acció local i provincial amb l’acció autonòmica. En aquest sentit, les prioritats passen per establer que la persona sigui al centre de la intervenció de l’organització, els nous
reptes i compromisos de la Creu Roja Joventut i el joves al món, el model de socors i emergències en el món local i la Creu Roja com actor humanitari local.

Un dels punts claus de la trobada és definir quin ha de ser el paper dels presidents i la seva importància en el marc d’actuació de les diferents assemblees, per així poder liderar projectes plantejats amb eficiència.

Comparteix...

Deixa un comentari

dotze − 10 =