L’ex jugador del C.F. La Batllòria, Eduard Puigdefàbregas, que actualment juga des de fa un any amb l’equip amateur de l’SV Erlenbrunn d’Alemanya ha estat notícia a la premsa d’aquest país en la participació del seu equip en el 31è torneig de futbol sala de la ciutat, en l’aturada hivernal de la competició del futbol onze. El diari Die Rheinpfalz en la seva secció d’esports de l’edició paper va publicar una foto d’Eduard Puigdefàbregas saltant per sobre del porter i marcant el 2-0 per al seu equip. La informació es complementa dient que “malgrat que l’espanyol va fer un gol en cadascun dels partits que va jugar, el seu equip no es va poder classificar”.

La notícia ha saltat fronteres i el C.F. La Batllòria se n’ha fer ressò “El batllorienc i exjugador del nostre club, Edu Puigdefàbregas, segueix fent gols… Ara a Alemanya!!”, han escrit en el seu perfil de Facebook.

Eduard Puigdefàbregas té 25 anys i és a Alemanya per qüestions laborals treballant d’enginyer mecanic al departament de projectes de l’empresa psb Intralogistics.

Notícia del diari alemany Die Rheinpfallt. Foto: Buchholz / Die Rheinpfalz

Comparteix...

Deixa un comentari

4 × 3 =