Les quatre places on s’ubicava la Fira d’en Loni es van omplir dissabte de visitants en una jornada marcada pel bon temps. Els ponis i rucs no van parar de passejar infants, els inflables sempre plens de nens i nenes saltant i saltant, el trenet tripulat, el laberint gegant, les bombolles de sabó… i més de 30 activitats i tallers que van complaure a petits i grans. A la tarda, les passarel·les de pentinats i els contes en anglès van concentrar el públic al voltant de l’escenari. L’espai de jocs de taula també va ser molt ben acollit i al llarg de tot el dia les famílies van poder descansar una estona tot aprenent nous jocs.

L’Espai de l’Energia amb la dinamització de Som Energia aconsegueix una molt bona acollida
L’Espai de l’Energia va estar molt concorregut i els socis de la cooperativa de Som Energia van tenir l’oportunitat d’explicar la seva aposta per un altre model energètic, un model que es basa en les energies renovables, l’eficiència, la descentralització dels sistemes productius i el cooperativisme; model que es comparteix des de l´Ajuntament de Sant Celoni amb la seva aposta per les energies renovables i l’economia social i solidària. A l’espai instal·lat a la plaça de la Vila, l’exposició participativa “Tu tens la paraula” va permetre als visitants expressar les seves idees i expectatives sobre l’energia i  conèixer hàbits i accions per fer-ne un bon ús i a més van poder “Jugar amb energia”.

En la seva segona edició, la Fira d’en Loni s’ha consolidat com un bon aparador de productes i serveis per als infants, joves i les seves famílies.

fira loni 2014-2

Comparteix...

Deixa un comentari

2 × un =