El pròxim diumenge 18 de març se celebrarà a les pistes d’atletisme de Sant Celoni el Campionat de Catalunya de 10.000 metresi Reunió Catalana de Fons, organitzat pel Club Atletisme Baix Montseny amb el suport de l’Ajuntament, la Federació Catalana d’Atletisme i el Consell Esportiu del Vallès Oriental.

La jornada competitiva començarà a un quart de cinc de la tarda amb els 5.000 metres femenins sub20-181 i els seguiraà els 5.000 metres masculins sub18. Les proves de 10.000 metres començaran a les cinc de la tarda. Hi haurà competició femenina i masculina de les categories absoluta, sub23, màsters, sub23-20, màsters M35-40 i màsters M45+. Les inscripcions acaben el dia 12 de març per al Campionat de Catalunya i el dia 15 de març per la Reunió Catalana de Fons.

El president del club, Albert Galín, ha fet un repàs de la història de l’atletisme a Sant Celoni -de fet va ser l’impulsor d’aquest esport a Sant Celoni l’any 1973 i fundar el CA Sant Celoni dos anys més tard- remarcant que des de l’any 1982 a Sant Celoni no s’ha fet cap campionat de Catalunya “ara, trenta-sis anys després el nostre club porta altra vegada la màxima competició catalana”.

Galín manifesta que el Club Atletisme Baix Montseny té una visió comarcal i sempre van de la mà de la Federació Catalana “cosa que ens permet ser una entitat que organitza i participa en campionats per elevar el nivell de l’atletisme local”. En aquest sentit ha enumerat la promoció en edat escolar, participar en la Lliga Catalana de Clubs i fins a un total de divuit competicions de diferents especialistats.

El president del Club Atletisme Sant Celoni ha volgut recordar el pas de Teresa Rossell per l’alcaldia de Sant Celoni (1979-1983) perquè amb tossudaria i tenacitat va voler construir les pistes d’atletisme pel que representava de promoció del municipi i dinamització comercial. “per això nosaltres hem recollit la seva manera de fer i és de justícia que tingui el reconeixement que es mereix”.

A l’acte de presentació també s’ha fet un reconeixement a l’equip sub-23 de cros que va participar en el campionat estatal celebrat a Gijón el passat 25 de febrer “per primera vegada des dels inicis de l’atletisme al Baix Montseny”.

Reconeixement a l’equip sub23 de cros que va participar al campionat estatal.

Comparteix...

Deixa un comentari

4 × quatre =