El Centre de Formació d’Adults Maria Dolors Pons i Esteve disposa d’una nova pàgina web (http://escolaadultsarbucies.cat/) on s’hi pot trobar tota l’oferta formativa que ofereix. Una plataforma digital amb la qual es vol millorar el servei per als possibles usuaris del centre, ja que a partir d’avui mateix es poden consultar tots els cursos que s’imparteixen de setembre a juny, així com els cursos de petit format que es poden organitzar al llarg de l’any.

A més, com a novetat, els interessats en els cursos es podran matricular a través del mateix web i fer el pagament mitjançant transferència bancària, així com també es mantindrà el sistema de pagament al mateix centre, ubicat a l’edifici de Can Delfí.

A banda de la nova pàgina web, la difusió dels cursos que ofereixi el centre de formació també se seguirà fent a través del Facebook (Escola adults Arbúcies), que fins ara era la principal plataforma de promoció de l’escola d’adults, així com l’Agenda Municipal.

El Centre de Formació d’Adults imparteix classes de català Nivell de suficiència (C) i Nivell Superior (D), castellà, anglès; també ofereix cursos de preparació per a les proves d’accés a grau mitjà, el Programa de Formació Integrada (PFI); així com també cursos de tall i confecció, d’aplicacions de Google, entre altres.

Comparteix...

Deixa un comentari

2 + 18 =